Goede doelen...

Net als iedereen ging ik er altijd vanuit dat er alleen Goede Doelen zijn, geen slechte……

Helaas ben ik in het verleden hierin wel eens teleurgesteld toen ik zag wat er met de geschonken gelden werd gedaan. Naast topsalarissen voor bestuurders zag ik geld gaan naar projecten waar ik om zijn minst mijn twijfels bij had..

Tot…..

Enkele jaren geleden kwam ik in contact met Arie Luijendijk tijdens de Grand Prix van Middelharnis. Arie was weer bekend met Gijs van Lennep en Jan Stuijvenberg, beiden racers met naam uit het verleden en tegenwoordig nauw betrokken bij Goede Doelen.

Deze heren waren betrokken bij een stichting die kinderen met een zeldzame- of onbekende ziekte probeerde te ondersteunen middels wensvervullingen. Het doel sprak mij erg aan, en sindsdien ben ik voor deze stichting, de Femke foundation, ook bestuurlijk actief. Na enkele jaren algemeen bestuurslid te zijn geweest mag ik sinds enkele jaren al bestuursvoorzitter richting bepalen en samen met een geweldig team ervoor zorg dragen dat wensen netjes worden uitgevoerd.

 De Femke foundation is een stichting waar alle binnenkomende gelden gegarandeerd ten gunste komen aan de wensuitvoeringen. Er “werken” alleen vrijwilligers in zowel bestuur als de wensteams.

Jaarlijks worden er vele wensen uitgevoerd, sommige individueel, andere collectief zoals bij www.therideforyou.nl  of www.thelargestparadeoftrucks.nl , twee evenementen die we soms jaarlijks, soms (wellicht) eenmalig organiseren.

Ik nodig u uit een kijkje te nemen op de website van de Femke foundation via onderstaande link!

 

femke foundation
brandweer femke foundation
noordkaap

Noordkaap 2022

Nadat in 2021 wegens Covid-19 de rit is afgelast hebben we gelijk besloten om 2022 deel te nemen. In 2022 zal ik samen met Gerrit Verhage deelnemen aan de Noordkaap Challenge 2022 waarbij we in februari, midden winter dus, in 2 weken een rit naar de Noordkaap maken. Onder arctische omstandigheden (temperaturen tot ca. -40° C. zijn mogelijk) willen we de vlag van de Femke foundation “on top off the world” plaatsen om wereldwijd aandacht te vragen voor onze doelgroep!

We willen middels deze rit niet alleen aandacht, maar ook nog financiën bijeenbrengen voor de Femke foundation.

Wilt u ook iets bijdragen? Sponsoren zijn van harte welkom !

Via onderstaand contactformulier kunt u ons bereiken en u aanmelden voor sponsoring. Gedurende het komende jaar, en tijdens de rit mag u erop rekenen dat uw reclame in beeld komt en u daarmee een bijdrage levert aan de Femke foundation!

Volg ons ook op facebook :

https://www.facebook.com/Tied-veur-n-bakkie 

Icoon goede doel_Tekengebied 1

Femke foundation

De stichting ‘Femke foundation’ besteedt aandacht aan kinderen en jongeren t/m 21 jaar met een onbekende/onbegrepen ziekte.

Icoon goede doel-03

Tied veur’n bakkie

Rit naar de Noordkaap februari 2021

Sponsoren

Sponsoren

Sponsoren

kitvoegen.nl